Aurinkosähkö

Aurinkosähkö on ekoteko ja järkevä investointi

Yhä useampi hankkii katolleen oman aurinkovoimalan. Suosion räjähdysmäiseen kasvuun vaikuttavat tekniikan kehittyminen, huoli maapallon tulevaisuudesta, laitteistojen aiempaa edullinen hintataso sekä sähkön ja sen siirtohintojen nousu. Aurinkoenergia on ilmaista, melutonta, päästötöntä ja uusiutuvaa energiaa.

Helposti ja huolettomasti

AurinkoCenterin Aurinkovoima on verkkoon kytketty järjestelmä, joka muuttaa auringon säteilyenergian säh­kövirraksi ja takaa kotiisi puhtaan ja ympäristöystävällisen sähkön.

Aurinkosähköön siirtyminen ei vaadi sinulta kuin päätöksen investoida aurinkoiseen tulevaisuuteen – me huo­lehdimme lopusta: asiantuntijamme kartoittaa taloosi sopivan ratkaisun, toimitamme laitteet, asennamme ne ja kytkemme järjestelmän sähköverkkoon.

Asennuksen jälkeen paneeleiden ylläpitokustannukset ovat minimaalisia. Järjestelmä ei juurikaan tarvitse kunnossapitoa. Useimmiten riittää, kun varmistaa etteivät puiden oksat varjosta paneeleita eikä niiden päälle ole jäänyt roskia. 

Jopa 10 % tuotto pääomalle

Aurinkovoiman investoinnin tuotto riippuu kohteen sijainnista, koosta, lämmitysmuodosta sekä energian hinnan kehityksestä. Viime vuosikymmeninä sähkön hinta on noussut selkeästi yleistä hintakehitystä vauhdikkaammin. Jos sama trendi jatkuu, saattaa investoinnilla päästä jopa yli 10 prosentin pääoman tuottoon. Useimmissa kohteissa tuotto on 4–8 prosenttia.

Pitkä takuu tuo turvaa

Aurinkosähköjärjestelmän asennustyöllä ja komponenteilla on pitkät takuuajat, jotka takaavat, että investointisi aurinkosähköön on pitkäikäinen.

 

  • Canadian Solar -aurinkopaneelien takuu on 10 vuotta ja tehontuottotakuu* on 25 vuotta / 80%.
  • ZNShine Solar -aurinkopaneelien takuu on 10 vuotta ja tehontuottotakuu* on 30 vuotta / 83%.
  • Invertterien tehdastakuu on 10 vuotta.
  • Kiinnitysjärjejstelmällä on 30 vuoden takuu.
  • Asennustyölle myönnämme 10 vuoden takuun.

 

* Tehontuottotakuulla tarkoitetaan kuinka monta prosenttia aurinkopaneelien nimellistehosta on jäljellä tietyn ajan jälkeen. Tällä varmistetaan, että paneelit tuottavat vielä 25 tai 30 vuoden jälkeen luvatun prosenttimäärän valmistajan ilmoittamasta nimellistehosta.

Energiayhtiöistä riippumaton toimittaja

Me olemme täysin energiayhtiöistä riippumaton toimittaja. Tämä tarkoittaa sitä, että voit jatkossakin edelleen ostaa käyttämäsi energian halumaltasi yhtiöltä, eikä aurinkosähköjärjestelmän hankinta ole mitenkään kytköksissä energiayhtiöön.

Aurinkoenergia on ilmaista, melutonta, päästötöntä ja uusiutuvaa energiaa